Gelieve bij verkoudheid- of griepsymptomen een mondmasker te dragen in de praktijk.


Start van de nieuwe vaccinatiecampagne!

Ook wij zijn gestart met de voorbereidingen van onze najaarsvaccinatiecampagne. Normaal hebben alle personen die in de risicogroep zitten een mail ontvangen, wij zijn ook volop bezig om iedereen op te bellen.

Hebt u geen mail ontvangen en denkt u in de risicogroep te zitten, neem gerust contact met ons op en we kunnen hiervoor kijken.

Het vaccin is aanbevolen voor iedereen van 65 jaar of ouder, personen in langdurige zorg, personen met een verzwakte weerstand of met bepaalde gezondheidsaandoeningen, zwangere vrouwen en alle personen werkzaam in de zorgsector.


Welkom op de website van Huisartsenpraktijk De Wijngaard!

Hier vindt u alle informatie over de werking van onze praktijk en een paar interessante links.

Wij werken elke voormiddag en avond op afspraak. U kunt ofwel online (zie link hierboven) ofwel telefonisch een afspraak maken. Huisbezoeken kunnen enkel telefonisch worden aangevraagd (liefst voor 10u).

Om de kwaliteit van onze consultaties te optimaliseren, worden de telefoonoproepen waargenomen van 08u00 - 11u30 en van 16u00 - 19u00 door onze medische secretaresse Sietske. Over de middag wordt u doorgeschakeld naar het telesecretariaat. 

De praktijkmailbox wordt dagelijks gelezen. U kan per mail korte mededelingen doen, maar vragen stellen waarop u per email een antwoord verwacht, is wegens de tijdsdruk niet aangewezen. Indien u snel antwoord verwacht, vragen wij u om telefonisch contact op te nemen.
Voor korte vragen, labo-resultaten, enz. kunt u de huisarts(en) steeds telefonisch bereiken van 11u30 - 12u en van 19u - 19u30.

Dr. Marieke Lemiengre - Dr. Julie Poté - Dr. Caroline De Meestere - Dr. Niki Cruyt

Tijdelijke patiëntenstop


Door de groei van onze patiëntendossiers en een naderend pensioen van één van onze artsen zijn wij genoodzaakt een tijdelijke patiëntenstop in te voeren.